06 55342548 info@vitaalsupport.nl

Behandelingen

Klachtgerichte voetreflexmassage

(50-60 minuten)

De behandeling van specifieke klachten begint met een uitgebreide intake van ongeveer anderhalf uur, waarin de klachten in kaart gebracht worden. Aan de hand van de verzamelde informatie stel ik een persoonlijk behandelplan op. De eerste behandeling wordt afgesloten met een ontspanningsmassage. Vervolgbehandelingen duren ongeveer een uur.
Het verwachte aantal behandelingen is o.a. afhankelijk van de aard van de klacht, de oorzaak en de duur van bestaan.

Ontspanningsmassage

(25 of 50 minuten)

Een ontspannende massage van de voeten voel je in je hele lichaam. Deze massage is een heerlijk cadeautje voor jezelf (of voor een ander). Je voeten en onderbenen worden gemasseerd met warme olie. Je komt lichamelijk én geestelijk helemaal tot rust en na afloop voel je je weer ontspannen, energiek en vitaal. Een uitgebreide intake is bij deze massage niet nodig.

Reacties op een voetreflexbehandeling

Tijdens en na een voetreflexbehandeling kunnen er reacties optreden. Bij voorbeeld vermoeidheid of juist heel veel energie, een lichte hoofdpijn, vaker moeten plassen of emotionele ontlading. Dit is een teken dat je reageert op de massage: de energiedoorstroming komt op gang en je lichaam is bezig om afvalstoffen af te voeren. Drink de eerste dagen na de behandeling extra water om dit proces te ondersteunen.

Overige behandelingen

Thaise kruidenstempelmassage

(50-60 minuten)

Massage met warme kruidenstempels en warme olie. Allereerst wordt de rug en de schouders gemasseerd met warme kruidenstempels, gevuld met geneeskrachtige kruiden. Daarna volgt een massage met warme olie van rug en hoofd. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage van de voeten.
Deze massage geeft o.a. verlichting bij spierpijn, reuma en jicht. Ook bij stress, emotionele spanning en vermoeidheid geeft deze massage en flinke oppepper.